Art Assist

Artomove verzorgt kunsttransporten voor musea, beurzen, kunsthandel, galeries, en particuliere verzamelaars.

Transport en verpakking van een enkel stuk, een hele tentoonstelling of een complete collectie: het is bij ons in goede handen.

Wij bedenken voor elk kunsttransport de optimale verpakking van ieder object. Dat bespaart niet alleen verpakkingsmateriaal, maar ook opslagruimte, tijd en dus kosten.

Schilderij / Lijst ophangsystemen

Een schilderij of lijst ophangsysteem is een veilige en goede manier om schilderijen netjes op te hangen. Naast dat dit er goed uit ziet is het ok nog eens flexibel en kan het schilderij eenvoudig worden verhangen. De keuze van ophangsysteem hangt onder andere af van de draagkracht die het moet hebben.

We zijn dealer van Artiteq ophangsysteem, maar kunnen ook de materialen van andere ophangsystemen leveren zoals Stas.
In overleg is ook het plaatsen van het ophang systeem mogelijk.

Bent u op zoek naar een goed en gedegen advies welk ophangsysteem het best bij uw schilderij past? Neem dan Contact met ons op.

De schilderij ophangsystemen leveren we ook vanuit ons filiaal in Ravels (onder de rook van Antwerpen, Turnhout).Artiteq ontwikkelt flexibele ophangsystemen voor schilderijen en andere wanddecoraties.
Het ophangen van kunst en het inrichten van uw muren kan op verschillende manieren. Artiteq garandeert een veilige, maar ook flexibele manier om schilderijen en wanddecoraties op te hangen.
Standaard railsystemen, een rail met geïntegreerde schilderijverlichting, een rail inclusief kooflijsten en railsystemen die geheel in een systeemplafond worden weggewerkt.

Kuntsuitleen

In nauwe samenwerking met Galerie Contrast kunnen we ondersteuning bieden voor het gebruik van de kunstuitleen mogelijkheden van Galerie Contrast.

Contrast is dé galerie en kunstuitleen van Tilburg, met zowel een online kunstcollectie als een ruime galeriewinkel in Tilburg.

Kunst voor thuis en kunst voor bedrijven; om te huren, te huren in combinatie met sparen, of om te kopen. Schilderijen, foto's, beelden en objecten.

U vindt alles hierover op de website van contrast kunst